wie zijn wij?

 

Heb je al eens nagedacht over de voordelen van een privé chauffeur? Hoeveel makkelijker zou het zijn om niet zelf de stress van het dagelijks verkeer te moeten ondergaan? Hoeveel meer zou je uit je dag kunnen halen? Hoeveel efficiënter zou je kunnen werken? Straffer nog, wat als je hier van kan genieten tegen betaalbare prijzen?

Een business meeting of een avondje uit? Een uitstapje met de familie of een handige oplossing wanneer je van en naar de luchthaven reist? OTTHO zorgt ervoor dat je steeds stipt, veilig en in stijl op je bestemming raakt. OTTHO biedt je de meest efficiënte mobiliteitsoplossingen tegen een eerlijke prijs.

Lees snel verder en ontdek hoe OTTHO jouw leven net iets makkelijker maakt. Of het nu gaat om zakelijk reizen, thuiskomen na een avondje uit of een perfecte start van je perfecte vakantie, bij OTTHO kan het allemaal. Neem plaats, wij zorgen voor je. 

 

OTTHO OP INSTAGRAM 

 
 
 
 

ONZE DIENSTEN

OtthoKL016.jpg

wat kunnen we voor je betekenen?  

PRIVE CHAUFFEUR 


Wens je gebruik te maken van een privé chauffeur voor een zakenrit of voor een persoonlijke aangelegenheid? OTTHO staat voor je klaar. Onze chauffeur pikt je op waar je wil en wacht je gewoon op nadat je klaar bent. Handig, niet?

 

AIRPORT SERVICE


Je vertrekt op vakantie, maar wil liever niet zelf met de wagen naar de luchthaven? Geen probleem. OTTHO brengt je graag naar de luchthaven en pikt je bij terugkomst terug op. Zo vertrek jij met een gerust hart op vakantie. Laat je vakantie meteen goed starten en laat OTTHO je richting luchthaven vervoeren.  

 

SHUTTLE SERVICE


Organiseer je een evenement, maar ligt de parking ver van de ingang? OTTHO zorgt voor een vlotte shuttledienst die uw gasten van parking naar event brengen. Uiteraard geldt dit ook voor shuttlediensten van event naar hotel of luchthaven.

OTTHO ALS JE BOB?


Wil je graag een extra service bieden aan je gasten? Vraag dan OTTHO als je BOB. Vanaf een afgesproken uur staan onze chauffeurs klaar aan de uitgang. Een glaasje teveel op? Onze chauffeur brengt je veilig thuis met je eigen wagen. Een extra chauffeur volgt en pikt de andere weer op. Klaar voor de volgende gast. Jouw gasten zijn veilig thuis en herinneren zich vooral een leuke avond. De volgende dag kunnen ze heerlijk uitslapen of ontbijten zonder zich zorgen te maken over het oppikken van een achtergebleven auto. 

 

VALET PARKING


Wilt je extra cachet geven aan je evenement? Maak dan gebruik van onze valet parking service. De gasten rijden tot aan de deur waar ze de sleutel overhandigen aan ons team. Wij parkeren met plezier de wagen, terwijl uw gasten geen nodeloze afstanden moeten afleggen. Ook bij vertrek wordt de wagen netjes voorgereden. Als dat geen leuke service is? 

 

OVERIGE DIENSTEN 


Wil je op je huwelijk graag in klasse arriveren? OTTHO heeft verschillende wagens ter beschikking die ervoor zorgen dat jouw grote dag net die extra touch krijgt. Ben je op zoek naar iemand om dat belangrijke pakje of document op de juiste plaats te krijgen? Bij OTTHO helpen we je graag verder. Wil je meer weten over onze specifieke mobiliteitsoplossingen? Neem zeker contact op, we werken graag een oplossing op maat voor je uit. 

 
 
 
 

ONZE WAGENS 

 
 

OTTHO beschikt over de nieuwste Mercedes-Benz E-klasse. Deze wagen is niet alleen veilig, maar ook voorzien van de nodige luxe tijdens uw rit. Want buiten veiligheid en flexibiliteit staat Ottho ook voor comfort. Onze wagens zijn uitgerust om zich aan te passen aan uw noden. Airconditioning, zetelverwarming, zonnewering, comfortabele zetels, OTTHO draagt jouw comfort & veiligheid hoog in het vaandel.

Op zoek naar een grotere wagen? Dankzij onze minibusjes kunnen we net iets meer mensen samen vervoeren. Of wat dacht je van een echte oldtimer? Bij OTTHO denken we graag mee in functie van jouw verwachtingen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
OtthoKL020.jpg

RESERVEREN

 
 

Wil je graag van een van onze diensten gebruik maken? Gebruik onze reserveerknop en boek je privéchauffeur, luchthavenvervoer of een van onze andere diensten in een paar klikken. Let er op, je boeking is pas finaal wanneer een van onze medewerkers je reservatie heeft bevestigd. Graag tot snel.

 

T +32 485 72 16 32
E info@ottho.be


CONTACT

 
 

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie of wil je meer weten over een van onze diensten? 

Aarzel niet ons te contacteren. We staan je graag te woord. 

 

T +32 485 72 16 32
E info@ottho.be